Вклоняємось з вдячністю Вам до землі,
Герої незламні козацького роду,
За сміливість, хоробрість, родимі бійці,
Ви справжні сини Вкраїни, народу!
На змучених землях, безстрашні сини,
Волю й свободу для нас захищаєте,
У рваних окопищах з зими й до зими
Не спокою й сумніву, рідні, не маєте.
Повільно ступаючи кроком за крок,
Ви Перемогу славетну здобудете,
Ви прокладаєте нам шлях до зірок,
В серцях Ви назавжди Героями будете.
Минає багато часу з цих років,
Але мужність Вашу ми не забудемо,
І пам'ять про Вас крізь безліч віків
Невтомно нести ми завжди всі будемо!
06.12.2022