У день страсний помолимось і мусимо згадати
Про жертву Сина Людського й жахливі муки ті,
Що витерпів колись, про це нам треба знати,
Він за людей життя віддав, вчинивши подвиг на Хресті.
Історія віків циклічно все вертає,
І знов сумні часи випробувань прийшли,
Одвічний «брат» війну приніс, та нас це не злякає,
Ми знищимо всіх ворогів, які б ті не були.
Колись шляхом скорботним свій хрест проніс Месія,
Сьогодні Україна свій хрест гідно несе,
Зрадливий юдин поцілунок принесла нам росія:
Насіяний смертями – болить, горить, пече…
Все має свій початок, і розвиток, і фініш,
Ісус здолав страждання, воскрес і переміг.
Є вища Божа правда – Воскресне Україна!
Бо має на Землі кращих синів й дочок своїх!
P.S.: Про подвиг Спасителя на Хресті див. тут
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=872396