Зі світлим Господнім воскресінням, любі мої рідні та друзі. Хай доля літа віщує, хай кожна родина буде разом. Перемоги нам якнайшвидше, миру та просто великого людського щастя та добра.
Шию у думках життя -
життя у котрім так мило -
У хрестику каяття,
у гладді - Господня сила.
У квіті - матусин лик,
у птахові - батько й злива.
У кожному дні свій знак...
ох доле! Чом так примхлива?
Примхлива у віщих снах,
приспАних примарним гіллям,
Із ладаном на вустах,
пахучим нектарним зіллям.
Млинами забутих мрій,
вітрами - гучним весіллям
І сміхом зірок звідусіль
і місячним божевіллям.
У маках - мольфари дня,
у злаку - священство істин,
У чорному - біль, стерня,
в червоному - вічна грішність.
Я вишию все, як є -
усе, як життя малює,
Де піснею день снує,
де доля літа віщує...
#лесяутрисковоробець