З тобою будуть завжди в серці
Тобі дарують щастя й мир
Ростили довгими роками
І будуть ніби твій кумир
Дали тобі усе що мали
І не жаліли у житті
Нічого, лиш би був щасливим
Твій день в прекрасному бутті
Дали дорогу, показали
Які шляхи потрібно знати
Щоб було радісно на серці
І щоб життя ти зміг тримати
Допомогли всім тим що було
Важливим, на тяжкім шляху
Щоби не падали дороги
І в днях щоб був лише вверху
Вони одні і будуть жити
В думках, у серці і душі
За ними будем ми тужити
У далечі від них – в тиші
05.12.2003 (Яресько Я.М).