Течуть річки, минають роки
Проходять дні, ростуть степи
Ти робиш перші життя кроки
І залишаєш слід стопи
Мій рідний край завжди зі мною
У моїм серці він росте
За нього завжди я постою
Мої сторінки він плете
Я виріс, але він залишивсь
Незмінний в часі, рідний він
На мене знову день обрушить
Його я бачу серед стін
Його всі вулиці у серці
Краса природи у бутті
Уже життя не буде в перці
Із ним щасливий у житті
Я не забуду твою школу
Твої лани – мені рідненька
Тебе ніколи не забуду
Ти дорога мені - Лютенька
05.12.2003 (Яресько Я.М).