Є почуття одне єдине
Яке ми дуже бережем
Душа із ним все далі лине
Його разом усі несем
Воно розірве ланцюг тіні
І подарує у житті
Прекрасні дні і всі красиві
Хвилини щастя в почутті
А серце держить свою силу
Готове вибухнуть тоді
Коли побачить свою милу
Подібну видові, - собі
І накопичуємо щастя
Даруємо усім кохання
Не буде більше вже ненастя
Воно породжує зітхання
І в перше ніжно покохавши
Ти зрозумієш що живеш
А новий день і в мить наставши
Коханій щастя принесеш
05.12.2003 (Яресько Я.М).