Співала пташка
Чомусь в похмурий день
Я так не вмію
Хмари летіли
Зефірними літачками
Кава вистигла
Феншуй квартири
Скрізь жодної пилинки
Нема коли жити
Яблуня цвіте
А звідкись наглий вітер
Ой засніжило
Люблю Ремарка
З ним познайомив ти
Давай нап'ємося
●
П'ять сім п'ять, про світ
Не про те, що в тобі
Рахуйте ж бо, ну
●●
Порушу правила
Бо що довкола тебе - є ти
І навпаки
♡
Каша на вогні
Тато попросив частіше
Курі здивувались
♡♡
Курі не раби
Сім яєць в кашу
Нічого собі
Все небо моє
Аж до горизонту
А хочу тебе
Світланка прийде
Тут для неї поцілунок
Уже чекаю
Поцілунок, Світланко! Всі думки на поверхні, розходяться з твоїх цяток- хоку колами. Лічилку не зрозуміла. Кури у тебе смішні,посміялась. Дякую за задоволення.