Він йшов з добром
Й усмі́шкою до нас,
Коли ж прийшов країни важкий час,
Хоч мав броню,
Пішов у 20-ть воювати
Для нього Україна - справжня Мати.
Які він пік хліби
Безсонними ночами!
Скільки б створив ще
Вправними руками...
На злеті зупинив політ ординець
Тільки за те, що справжній українець,
Тільки за те, що просто хотів жити
Й сам на своїй землі
Гідне життя творити.
Слова, слова...
Михайла вже немає...
Й біль невимовний
Серце в куски крає,
Що опадає в травні зелен-цвіт
Так і не давши бажаний всім плід...
ГЕРОЮ СЛАВА!!!
10.05.2023 р.