|
Звичайна світлина, аматора плід
А як придивитись, життя то є слід:
Погляд-загадка, нюанси в поставі,
Емоції, в кого сумні, а в кого яскраві,
Композиція, ракурс, тло, територія.
Кожна світлина - то ціла історія.
В кожній частинку життя закарбовано,
Низку думок й почуттів там приховано:
Сміх, радість, кохання, утрати, печаль,
Багато й того, що не повернеш, нажаль.
Є різнобарвні, нові, і старі є, пожовтілі,
Але безцінні - бо подій життєвих то тіні.
Завжди напам'ять, щоб не забували
Миті важливі, людей, котрих знали.
Хоча, серцю любимі - ніяк незабутні,
Вони в душІ, там у ній вони присутні.
І ось світлини - життя твого історія,
Мальована подій минулих траєкторія.
ID:
983034
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.05.2023 22:55:01
© дата внесення змiн: 12.05.2023 23:26:08
автор: Оксана Бугрим
Вкажіть причину вашої скарги
|