Моє серце, як моя країна,
Без упИну кожен день болить
За людей, за нашу батьківщину,
Від поранень кожен день кровить.
Кожен день у серці кожен гине
Разом і з Херсоном, і з Дніпром,
І від люті кожне серце стигне*,
А чоло освячує хрестом...
Кожне серце молить за країну,
За наш дім, за неньку, за дітей,
Ворог кожен раз підступно в спину
Б'є без жалю, що їм до людей...
Моє серце, як моя країна,
Знає, плаче, терпить і бринить,
І єдине, що лишилось - віра,
Що інакше ми не зможем жить!
*СТИГНУТИ - ХОЛО́НУТИ (втрачаючи тепло, поступово ставати холодним, холоднішим), ОХОЛО́ДЖУВАТИСЯ, ВИСТИГА́ТИ, ЗАСТИГА́ТИ, ОСТИГА́ТИ....