А "світ" бавиться і відпочиває,
веселиться, бенкетує, друже.
Десь дитина "їхня" пробігає
і сміється, що знайшла калюжу.
І над ними небо все зірками
простір поступово-величаво
обіймає, стиснувши руками,
а десь "там" - іде війна кривава.
А десь "там" - в повітрі запах смерті,
де росія спокій убиває,
і летять до нас її ракети,
а "той світ" мабуть це забавляє,
що все гине, стогне та вмирає...
Де тварини безневинно-мертві!
Де країна кров'ю омиває
свою волю, що під небом смерті.
Веселися "світе", забавляйся...
ТвОї діти, того не впізнали,
твОє серце зовсім зіпсувалось,
не бажало чути всі сигнали...
І десь "там" читається молитва,
одягає простір синьо-жовтий,
бо десь "там" свідомо знову битва
за життя країни і Херсону!
А "світ" бавиться і відпочиває,
веселиться, бенкетує друже,
і у тиші каву попиває,
і сміється дуже, дуже, ду-у-у-же...