У країні мрій, де сонце в небі грає,
Дружба у серцях наче пісня лунає.
Окремо кожен з нас – у воді краплина,
Але разом – ми хвиля моря єдина.
Друзі, ніби квіти в полі розквітають.
Світлом, теплом наше життя наповняють.
У скрутні часи, та коли серце тремтить,
Вони поряд, готові долю поділить.
Дружба - це дарунок від нашого Бога,
Так часто потрібна друзів допомога.
Усмішка, обійми, доброта й турбота,
Це те, чого так потребує спільнота.
Друзі - це ті, хто радощі розділяє,
Хто ділить журбу, коли серце стискає.
Завжди поруч, тож нехай час не розлучИть,
Бо справжня дружба вогнем у серці горить.
Тож пам'ятаймо ми цю істину завжди,
Друзі – це наш скарб, що врятують від біди.
Будьмо одне ціле і не буде горя,
Дружба нескінченна, як вода у морі.
09.06.2023.