« Ой, Марічко, чичері, чичері, чичері,
побрий мені кучері, кучері, кучері...»
Ремікс
– Ой Марійко, Марійко, як мі без тя бути?
Беруть мене у військо рекрути-рекрути.
– Ой хоробрий солдате, що казати маю?
Треба орду погнати із нашого краю.
– Ой моя ти кобіто, як же ти без мене?
Може мене убити гарпія скажена.
– Ой вояче, вояче, будемо здорові,
маєш силу козачу, ім’я Богунове.
– Ой Марійко, Маріє, вірна і єдина
я до тебе у мрії щогодини лину.
– Ой Іване, Іване, буду тя чекати.
Подолаєш тирана, збудуємо хату.
– Ой Марійко, Маріє, люблю тя, люблю тя.
Я за тебе кощія рубаю на пруття.
– Ой Іване, Іванку, жни прокляте зіллє,
а вернешся у танку, справимо весіллє.