Слова, слова...
Слова без дії.
Пусті слова,
Слова надії.
Озвучені,
Примарні мрії...
Легко берем
Слова навіру.
Довірливі.
Втрачаєм міру.
"Граблями"
Стелимо дорогу,
Відкинувши пересторогу.
Слова просіємо.
Збагнемо.
Куди ведуть.
Куди ідемо.
26.06.2023 р.