знаєте, якось стало не страшно говорити ні.
тобто, я маю на увазі, коли мені щось не подобається, що людина мені пропонує, я просто відмовляюся! не мямлю, не гублюся, а кажу ні.
не йду на провокації. я холодна і суха. в мене немає емоцій щодо розбірок. була в мене подруга, яка писала гидотні речі про мене і я не вступила у курячий бій. в мене не було відчуття агресії та жаги до помсти до неї. в мене було відчуття як до якогось тупого хробака.
мені плювати що скажуть люди. тобто я вдягаюся як я хочу і все. співаю те що я хочу. от сьогодні на лавочці в 30 метрах від будинків співала і так, що мене почули аж на 9 поверсі. і аплодували, просили заспівати на біс.
у мене немає стосунків, а мені все одно. це дивно, але уявіть, я люблю себе, я читаю книжки, розвиваюся, співаю, граю на фортепіано, вчу партії, маю намір поїхати в Німеччину. і розумієте, я дика! але я думаю, я нормальна!
у мене є жага до життя, подорожей, пригод!
я хочу жити!
так, я є!