Мавпуючи пророцтва Одкровення,
Сіонський пантократор кабаліст
Зациклився на цифрах – три по шість,
Що символом антихриста наймення,
І застосовує число це скрізь –
У сумі допомоги, як три жмені,*
В штрихкоді біочипного клеймлення,
І нині бідами, суть штучний катаклізм,
В трьох місяцях влаштує нам тридення**
Щомісяця у день під знаком – шість,
Явивши світові свій справжній зміст,
Мавпуючи пророцтва Одкровення.
* – тримісячна допомога біженцям від ООН по 2220 грн. щомісяця.
** – три дні Страстей Христових.