Дівчинко ріднесенька не плач,
Не мокни під осінніми дощами,
Закутаю любов'ю, наче в плащ,
Щоб не боліло пройдене між вами.
Щоб тінню не тягнулося у снах,
І в спогадах не різало ножем.
Ти сильна, тож лети мов птах.
Я поряд, разом все переживем.
Ще будуть весни, й теплі ночі,
Поглянь в свої прекрасні очі:
Повно там любові і кохання -
А це здійснить твої бажання.
Хто скарб несе в собі небесний,
Володар щастя той, а не шукач.
Зможеш, як фенікс воскреслий,
Не кам'яній, серденько не плач.