Розслабся, народ, бо війна ця надовго,
Від стресу щоденного не помирай,
Щоб юди не тішились з приводу цього,
Влаштовуючи між братами роздрай,
Щоб владу тримати в хаосі до того,
Коли воцариться юдейський лжецар
Зачатий у чреві блудниці геномо
У Єрусалимі – духовний базар.
Лжецарю наразі лише двадцять років,
І лиш через десять зійде він на трон
І лжеблагоденство наступить відтоді.
Даремно старається в цьому масон,
Бо сказано в новозавітнім законі, –
В ті дні на них зÍйде погибельний сон.