Світлом розуму освіти свій шлях,
Уяви силу у своїх словах.
Твори позитив, а не каяття,
Щоб сяяло щастям твоє життя.
Крізь слова проникає та сила,
Мріям та бажанням дає крила.
Якщо добро тебе осягає,
То ділись з тим, у кого немає.
Ти маєш силу над світом думок,
Не дай затуманить свій черепок.
Створи у душі оазис тепла,
Щоб радість завжди з тобою жила.
Твори те життя, яке хочеш ти,
Склади його з щастя і доброти.
Допоможе тобі сила слова,
Якщо вірно ти вибереш мову.
13.07.2023.