Танго опівночі
На розбитому склі
На уламках ракет
Поміж знищених стін
Ми не чуємо нот
В нас контузія снів
Твоя довга коса
Пахне порохом й димом
Нам не треба зірок
Нам не треба небес
Все що зараз
Це ти й твої руки
В нас обійми такі
Наче серце на двох
Все що думаєм ,мрієм
По очах прочитали без слів
Швидкість наших планет
Поміж простору й часу
Наче вічність
Віч-на-віч
й вічність