Енергійно
Лупцює
І
Намагається
Адаптувати
Сферу
Вередливу
Ігрову
Темпераментом.
Окрилено
Лупцюй
І
Надалі,
Артемідо ! *
* Артеміда - грецька богиня олімпійського пантеону, сестра-близнючка Апполона.
Еліна Світоліна - відома українська тенісистка, діюча перша ракетка України, одна із найсильніших тенісисток планети. Побила безліч національних рекордів, виграла 17 одиночних турнірів Жіночої Тенісної Асоціації, а в парному розряді - 2.
Бронзова призерка Олімпійських ігор 2020.
Підтримує Україну на різноманітних міжнародних майданчиках. Дякуємо уславленій спортсменці за активну громадянську позицію та за емоційні моменти на кортах. Зичимо нових перемог й титулів Еліні !