За мотивами вірша Сергія Сонника
"Пружині подібно..."
Пружині подібно свідомість вібрує ув оберті.
Б'є вид особливих життєвих енергій ключем,
Очищує авру від вроку космічним яйцем,
Яке уособлює створення світу в динаміці.
Миттєвості долю складають в всесвітній кераміці,
Де глиняні глечики мають вміщати буття
Та першооснова зароджує в нас почуття.
Спіраль ДНК зберігає усю інформацію
Про кожного з нас особисто. Чи маємо рацію,
Коли ми втискаємо в рамки безмежність думок?
В епоху вселенських дощів мав напругу струмок
Натхнення. Сам Бог, віршувавши на тлі символічному
У просторі-часі своїх існувань, ув одвічному
Збирає краплини, створивши життєвий ресурс.
В спіральному русі у вічність позначено курс –
Пружині подібно свідомість вібрує ув оберті.
26.01.2020
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Пружині подібно...
Сергій Сонник
Пружині подібно стискається аура праною.
Світогляд в екстазі — горить колумбарій світів.
Всі кажуть, що попіл безсмертний, а час поготів.
Все вічне насправді відсутнє, бо мертва динаміка
У тому, що вже не миттєве... Людина — кераміка,
Бо створена з глини, окріпла в багатті життя,
Як горщик, в який молоком налили почуття,
Що змішане з кров'ю — таємна у ній інформація
Про кожного з нас особисто. Думок в ній пульсація,
Що серце спроможне читати, як Зошит Віршів,
Написаний Богом в епоху вселенських дощів —
Наш Всесвіт краплині подібний тоді був... Утопія!..
У просторі-часі моє існування лиш копія
Чужих існувань, що спалили життєвий ресурс.
Лечу, як ракета, у вічність, не змінюю курс —
Пружині подібно стискається аура праною...
2020
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––