Годинник часу відраховує літа,
І непомітно час за обрієм зника…
Сьогодні грім тебе бурхливо підганяв,
А завтра тиша і у спогадах пропав…
Життя періодів це загадковий шлях,
Та головне у тім, не відчувати зовсім страх,
Бо кожна вежа, що по долі проросла,
Залежить від подій твого життя!
Сприймання часу і можливість йти вперед,
Дано для всіх, використовуй cвій черед!
Коли покриє твою долю сивина,
Прийде той час, що пісню мудрість заспіва….
І якщо поряд є надійнеє плече,
Яке підтримає і завжди збереже,
На час в житті, увагу зовсім не звертай,
Летіть разом щасливо аж за небокрай!