Де знайти ідеальну жінку?
Все життя таку шукаю...
Заради такої готовий битися
Хоч з Люцифером, хоч з Михаїлом..
Заради шлюбу з такою готовий на все!
Шкода ... Досі не знайшов...
Я ж містик трохи... Трохи садист ...
Хочу мати дружину і толпу подруг(друзів)...
Я як дитина , шукаю Грааль
І ковчег завіту!
Ну що я про себе...
Шукаю рідну душу!
З характером як у мене...
А я один такий на мільйон...
Шукаю свою релігію
Був в УПЦ , потім в ПЦУ,
Спілкувався з ребе , з пятидесятниками.
А тепер і з греко-католиками ...
Спілкувався з чудовим ПАНОТЦЕМ!
І куди тепер іти в яку церкву?
Коли зачепив кожну конфесію...
Душа шукає Бога , і пофіг в якій церкві ... Треба шукати дружину...
А я хочу Ідеал... Тому досі один....