Не любіть як я ніколи!!!
Про таке не пишуть поетичні школи!
Відкрию вам секрет
Романтика це на рік
А через років 5 почуттів не буде!
Будете жити заради насолоди!
Але без кохання...
Не любіть так як я...
Я буду її любити вічно..
І мучити також віршами...
Вона в моїх очах як донька Сатани!!!
Я мріяв тільки про неї!!!
Про цю чорнокнижницю!
Але ж знав дівчат в 100 крат кращих!
А любив по справжньому тільки її...
Мене кидало в жар і холод від кохання...
Думав тільки про неї...
Від палкого кохання до пекла ненависті!
Один крок!!! Тепер мучу себе і її
Гірше ніж в пеклі...
Да я грішник ! Да іноді як Сатана!
І буду ходити в церкву в яку хочу!!!
Бо сучасні священники нагадують сатаністів!
Кохана !!! Знищ мене! Вбий!!! Я без тебе більше жити не можу!!!
Моя воля зломана! Роби зі мною все що хочеш !!! Я твоя річ...