Тримайся, чоловіче, якомога,
Знайди ще силу, в тебе вона є.
Бо друга після бою перемога,
Коли зневіривсь Бог життя дає.
Тримайся, хлопче, все ще попереду:
Твої світанки й тихі вечори.
Але сьогодні, чуєш, конче треба:
Коли так важко, з Богом говори.
Тримайся, жінко, і не падай духом,
Скажи відверто: я переживу!
Хоч доля зараз кулями, не пухом
Нівечить небо й стелить у траву.
Тримайся, панно, ти повинна жити,
У цій війні себе перемогти.
Крізь сльози, ще дитятко народити
І рід славетний нам уберегти.
Нелегкий час у рідній Україні.
Все бачить Бог: і кривду і любов.
Дай ворогам навернення віднині,
Щоб не лилась невинна в світі кров.