Нехай грішать, поки їх час іде.
В безумстві зла вони працюють плідно,
Та все ж мине ця темінь вірогідно,
І день спокути кожного прийде.
Обман - життєве кредо лихварів.
Їх ницість душ нащадкам засторога.
Народ у суєті смиренних днів
Шукає істини і захисту у Бога.
Лукавий ідол свій вік звершає.
Олжі тенета всюди розставляє,
Щоб спокушались всі, кому не лінь.
І шахраї законникам угодні
Лаштують рай собі на гріх голодні
На теренах людських терпінь.