Прапор наш -це спілий лан під синім небом,
У мирний час і в час війни.
Він колоситься зливаючись із небом,
Хоч топчуть й палять його люті вороги.
І на парад під мирним небом,
Та в бій смертельний ми із ним йдемо ,
А буде треба під своїм знаменом,
Без роздумів за волю помремо.
Він оберіг для нашого народу,
Дороговказ для нашого життя.
Як спілий лан й калина біля дому.
Він атрибут нашого буття.
І куполи церков, що тягнуться до неба,
Як соняхи схилились від ворожих хмар.
Любити Україну і свій прапор треба,
Щоб руський мір на нас не зазіхав.
Настане день і прийде Перемога,
Так Бог і правда на нашій стороні.
Закінчиться війна, а з нею і тривога,
Лиш вічна пам'ять про загиблих у війні.
І піднесуть Знамено Перемоги,
Над Києвом величним, що встояв.
Й Хрещатиком пройдуться батальйони,
Всіх тих хто вільну Україну відстояв!