Комусь насниться, що здійснилося бажання,
Сьогодні хтось у снах знайде своє кохання.
А декого сновиддя приведе у рідний дім,
Й там стіни цілі, не побиті, і весь дах на нім.
Весняні квіти комусь примаряться у сні,
Та не в руках - лежать на цинковій труні.
По-серед ночі хтось прокинеться від жаху,
Покличе маму, та нікому приспати бідолаху,
Бо спокій вічний їй вже повіки затуляє -
Війни страхіття нині в снах нічних лунає...
Комусь насниться, що здійснилося бажання:
Спокій, перемога і ночі вже без хвилювання.