а хочеш тобі розповім я про що мріє вітер ?
які бачать сни зорі там , в небесах ?
і папороті віднайду таємничії квіти
заради щасливого сяйва в коханих очах
а хочеш - і зірку із неба тобі я дістану
коштовним дарунком тобі подарую весну
тебе обійму , мою рідну , жадану , кохану
в полон заберу і нікуди вже не відпущу
янголе мій !
моя ти єдина !
зоре моя !
вечоровая...
квітка надії
моє рідне диво
щастя моє
і моє ти життя...
янголе мій !
моя світла доле !
дай надивитись
на тебе навік
дай поцілунком
вуста обігріти
янголе мій !
і мій оберіг !
а хочеш ми разом з тобою поглянем на місяць ?
під сяйвом п'янким закружляємо танго і вальс
ти просто долоньку мені простягни , моє диво
і в казку тебе віднесу я на своїх руках...