Якби все було б не так...
І моїм предком в 16 столітті
Не був єврейський святий ..
Якби мій батько мене признав...
Якби перше кохання не зрадило...
Може тоді б я був щасливим ..
Мені не треба б був окультизм
І мій дід прийшов до мене раніше
А не в 9 класі обявився...
Єврейська душа в тілі християнського язичника...
Якби все було інакше
І друзі дитинства за 15 років
Хоч раз зайшли в гості...
Скажуть ... Я сам винен...
Така моя доля...
Тепер Люцифер знищить мене...
А єврейська община не поможе...
Все схоже на одержимість ...
Охота піти в синагогу Острога...
Та я простий християнський язичник ... От і все ...
Могила ... Чекає мене могила...
І всім байдуже... Декому навіть смішно буде... А я ж такий розумний був колись... Хотів вчитися на священника!!! А тепер чекає могила... Всім байдуже... Вчу Тору... Але Лукавий не дає її вчити... А день народження день трауру в Острозі... Вони знають Тору і Талмуд , і усну Тору!!! А я не знаю ... Так зробив Бог! Любі Євреї Ви покинули Україну ... І тепер УКРАЇНА без Вас пропадає... А мала б бути НОВИМ ІЗРАЇЛЕМ!!!