Досі тебе кохаю...
Хай на всіх хто тебе торкався
Впаде страшне прокляття ..
Хай всі згинуть!
Я один тебе кохав щиро
Тепер моя душа не спокійна ...
Так не хочеться жити...
Забери моє життя
Умоляю забери !
Нема сенсу жити без тебе
Ти істина , і ти богиня...
Та не моя ти берегиня...
Хай темні сили
Відправлять всіх моїх суперників в могилу
Якщо я тобі не цікавий?
То хай Бог забере моє життя...
А краще я б випив отруту з твоїх рук
Прости , я не маю право ворушити минуле
Та я не можу не писати ...
Хочу перестати та не можу не кохати...
Душа моя Богу не піде,
А піде в іншу сферу
Темному Люциферу...
Ти мабуть зараз щаслива!
А я крім тебе здається нікого не любив...