Скажеш дивно...
Ти досі один?
Та я любив тільки тебе одну...
Тепер життя втратило сенс...
Не радує навіть окультизм...
Жити без тебе важко
Від життя до смерті один крок...
Я знаю я в твоїх очах ніхто
Та я один тебе кохав
Тільки я і все...
Я більше так не можу...
Молюсь тобі як богині
А потім кляну як люту відьму...
Нічого я спробую знову вищу магію
Хай верховні сили мене вб'ють
Без тебе життя втратило сенс...
Тому я й досі один...
Жду своєї смерті... А Бог не дає...
Не знаю! Може варто переїхати в Німеччину... Може так тебе забуду.
Може знайду собі когось...
Я намагався заглушити почуття
Таблетками, алкоголем навіть
І словом з уст психологів...
Нічого не помагає...
Навіть клята церква не поможе
Тому будь щаслива!!! Про мене не згадуй.
І не дивись більше поглядом магічним...
Милуйся небом нічним
Ти мене забула а я тебе ніколи!!!...