Життя твоє проходить повз немовби серіали
І кожна серія одна за одною, сезон летить
В думках своїх ще на початку ми тримали
Завітні мрії, так бажали ми разом до них дожить
Але невдовзі зміниться сезон, історія нова іде
Наші герої стали старші і думки уже не ті
Надіємось, що мрія все іще як ціль в перед веде
Чекаємо, що буде залишившись вперше в самоті
Так сумно інколи бува, і серії в думках летять
Згадати хочемо, що було на початку з нами
І в руки взявши телефони в галереї очі сплять
Лиш місяці у стовпчику зміняються у низ роками
Здається, що народжений в душі самотнім бути
І галерея лиш доказує як важко стримати себе
Життя летить, сезон новий, старий нам не забути
Але уже нові герої там, новий альбом в тобі живе
Не вибирав герой як буде йти крізь всі сезони
Історія написана, приходиться лиш роль зіграти
Та пропадають мрії серед фото, є нові кордони
Так далі хочеться пройти та ще сезони розпочати
Хоч дуже часто в самоті, в своїх думках закутий
Не відпускаєш свою думку, - буде краще ніж було
В кайданах долі ми живем, сезон ще не закритий
І часом згадуєм в сльозах, що в першій серії пройшло
Здається лиш насправді, - щось ми можемо змінити
Прийняти рішення лише потрібно, скажуть нам
Але лиш тільки нам весь серіал самим потрібно жити
Навколо глядачі, а доля це лиш ти, один лиш, сам.
06.09.2023 (Яресько Я.М).