Звуки тиші…як бажані вони
У ці чудові вересневі дні
Коли в природі рівновага
Коли війна мовчить…
Ловіть для себе неповторну мить.
Буяють квіти біля кожного двора
Ще не прийшла та дощова пора
А хмари не цілують горизонт
Сонце дарує нам тепло з висот.
Всі ми в чеканні мирного життя
Тримаєм в душах лагідні почуття
Розіб’ємо всіх наших ворогів
Кожен одержить те чого хотів.
Колише жовте листячко легенький вітерець
Єднає душі закоханих сердець
Шепочемо слова подяки за тишу навкруги
Нехай горять у пеклі наші вороги!
06.09.2023