Сонях кутає коси твої
тебе пелюстками торкаючись.
Він огортає ночі і дні
в осені , розчиняючись.
Дивитесь мило на мене у двох
жовтим і білим відтінком,
і коли полем ідеш вдалині
бачу твою ніжну спинку!
Губи солодкі, який у них смак?
Відчути їх хочу на своїх вустах!
Ніжно горнутись тілом до тебе
та роздивлятись у двох одне небо.