ми згодні щоб настало чергове сьогодні
при сухій погоді, в поході болотнім
щоб вранці оквітло, смикнемо сонне світло за промені
за цілі удень, вночі - за надломлені
єдності множимо важливий кожен як деталь
стирати шкіру спроможен а під шкірою - сталь
я знаю відповідь про нісенітниці знань
бо достатньо налітав навколо сонця обертань
ходім зі мною, посеред поля нарвемо глоду, вдихай свободу
земля простора пригостить плодом з родючого споду
пальці дуба - це паліччя, стовбур – сила чоловіча
поглянув вічності у вічі - там відчай
веселися серце варто наразі, зараз, тут, на старті
мінливий час, бажання сталі, аби постійно розважали