Століття за століттями минають,
Відходять культи в небуття,
Лиш вічно по землі блукає
Людська незмінна глупота.
Щезають з мап країни та народи,
Стають руїнами міста,
Лишень вона нікуди не відходить —
Людська незмінна глупота.
Науки двері відкривають
Шляхи до кращого життя...
Та світом і надалі править
Людська незмінна глупота.
/2023/