Якщо умреш – весь світ умре з тобою.
Життя тоді, коли у нім є ти.
Куди мені подітись із журбою?
Куди, скажи, без тебе маю йти?
Життя – це ти.
Весь світ для мене – ти.
В очах твоїх – початок і кінець.
Хоча у мене – лиш твої сліди,
Та ти для мене – вічності вінець.
З тобою – все.
Без тебе – тільки смерть.
Для тебе – все.
Для себе – тільки подих.
У тебе – все.
У мене – лиш потерть.
Ти поглядом мене зціляєш хвору.
Ти – сенс життя.
Ти – суть моїх думок.
Якщо живеш – я ладна животіти,
Щоб був між нас один-єдиний крок,
Щоб ти, нарешті, міг його зробити.
~2003