Полякова: Трясця вашій матері! Чого я маю за всіх віддуватися?
Дзідзьо: Хто найбільше хапанув - той і віддувається!)))
Пономарьов: А я попереджав! Треба було до циганського барона нам їхати...
Полякова: З циганами теж би вляпались. Вони хотіли репертуар російською...
Дзідзьо: А ми що, всі руді? Тільки ми обслуговували весілля? Лише ми заробили?
Виїзна кухня: Ми по собівартості все приготували і подали! Ще й Котлети згоріли. Навіть на таксі не вистачило до дому доїхати.
Пономарьов: Котлети ? Сподіваюсь Коля не постраждав?
Таксист Виїздній кухні: Ага, в мінусі! Я бачив вашу задоволену пику!)))
Власник лімузину: Нам авто обгадили. Оббивку міняти треба. Ми в мінусі.
Візажист: Нє, ну ви обнагліли! Нашо на когось тикати?
Вас пресують - ви і віддувайтеся!
Полякова - Візажисту: Свєтка, я взнала руку художника!
Все думала, кого мені наречена нагадує? Ну, чекай! Прийдеш завтра на роботу - поговоримо!
Візажист - Поляковій: То не я!
Перукар- Поляковій: Вибач! Нечистий поплутав!
Оформлення зали: Вам добре всім! А ми ще, на станціях метро, весільні квіти прив'ялі продаємо, щоб по світу не піти голими.
Лабух: Що, артисти? Ср..ка? А я казав - не треба в тілівізор лізти! Щастя любить тішину!
Прокурор: Вечір в хату! Шановні, візьміть на поруки! Не забуду, зуб даю!
Полякова вийшла з чату
Дзідзьо вийшов з чату
Пономарьов вийшов з чату
Баба Галя, клінінгова компанія: То до Мосійчук. Вона всіх на поруки бере! Тарифи в її телеграм каналі.
Магазин "Полуничка": Вітаємо молодих! Гірко!
Дякую всім за увагу!
Валентина Дацко/ Урода ( Гонорова пані на ютюбі . Запрошую).