ТРАГІЧНА ЗВІСТКА
Присвячується пам'яті Олексія Разініна. Який загинув 24 лютого,2023 року в боях за вільну Україну.
Весна підходить до Тернівки.
Здається настрій всім несе.
Та знову ця трагічна звістка
Серця і душі нам трясе.
Загинув Олексій Разінін
За вільний, рідний край в бою.
За простір нашої країни.
Він втратив доленьку свою.
В АТО відважно він боровся.
На шахті довго працював.
Війна позвала, повернувся.
Сім'ю й країну захищав.
Прийшла біда. Ворожа куля
Розпорядила ся життям.
Сім'ю сплело нестерпним болем .
Пішов герой наш в небуття
Дружина тихо шепотіла:
"Ти повернувся назавжди.
Та я ж такого не хотіла.
Живим до діток ти прийди".
Весна підходить до Тернівки.
Садки вже скоро зацвітуть.
Дзвенять струмки, стікають в річку,
І чути відгуки ідуть.
-Всіх бачу, милі, вас із неба.
Я поряд з вами, назавжди.
Весною, літом... коли треба
Мені від вас не відійти.
Я в сонці ,квітах і в хмаринках.
За вас піклуюся, молюсь.
І бачу посмішку у дітках.
Усіх, рідненькі, вас люблю.
Тебе, моя любима Яна,
Я відчуваю із небес.
Мене немає, та кохання...
Воно було і завжди єсть.
Я буду ангелом над вами.
Вас захищати від біди.
Мою любов вам слать зірками.
Я поряд з вами назавжди.