… Дратувати жіночку дуже небезпечно
Сперечатись з всесвітом безглуздо й не доречно…
Якщо зла та з недосипу твоя жінка мила
Погарчала, пошипіла і щось наговорила
(Жінка гнівна, як зміївна - гарна та отруйна
Тож не треба зачіпати, коли вона буйна)
Не карбуй в своєму серці всяку маячню
Обійми... скажи тихенько "я тебе люблю".
А коли вона з тобою лагідна, шовкова
Закарбуй в своєму серці кожне її слово,
Бо не варто витрачати свій безцінний час
На болото з негараздів та липких образ.
Добре слово від дружини дію оберегу має
Звісно, гарний чоловік про це дуже добре знає.