На однім гектарі тільки двоє
Що замінували весь гектар
І тепер вони уже «герої»
Обіцяють звільнити всіх від чвар.
Так буває і в житті, і в пісні
Незабаром сніг на голову впаде
Адже ми такі довірливі і різні
Вірим в те, що кожен з нас не підведе
Не про що щоденно балагурим
Ніби то вже здох отой ху.ло
Прийде новий і повірять грішні люди
Новим байкам яких ще не було.
Скільки їх…отих гектарів буде
Скільки згинуть і «героїв», і рабів
Але віримо що зрозуміють люди
Про що їм сказати я хотів.
05.11.2023