Флору і його побратимам Козакам.
Начувайтесь, вражі діти,
Козаки ідуть,
З під вод вийшов Луг Великий,
Оголивши лють.
Не дражніте козаків,
Бо то вольні люди,
За що творите й творили
вам відплата буде.
Характерники вони,
З характером люди,
Під водою, над водою
Спокою не буде
вам ординці, бусурмани
Й здожене́ відплата,
За всі сльози матерів,
Кров сестри і брата.
"Реве (не стогне) Дніпр широкий,
Сердитий вітер завива... "
В руках надійних, віковічних
Шаблі́, канчук і булава!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
13.11.2023 р.