Тепліше робиться,
Коли тебе побачу.
Тепліше робиться
Від посмішок твоїх.
Пульсують у душі
Фотони мрій гарячі
І кличуть звідусіль
У ніжності краї.
Торкатись хочеться
Невидимих флюїдів.
Торкатись хочеться
Твоїх принадних вуст.
Довкола з міражів
Біжать думки відкриті,
Крізь дальні рубежі
Втручаються у глузд.
Літати мариться
У хмарах невагомих.
Літати мариться
В потоках висхідних.
Вже чути золоті
Симфонії, без втоми
Зринаючи в політ,
Єднають наші дні.
11:09, 23.04.2017 рік.
Зображення: http://photo.99px.ru