“Ти тримаєшся?” “Ніби так.
Та від нього вже тиждень ні слова,
І здається, змінила смак
Звична їжа і кава ранкова.”
“Ти вливаєш жалі́ свої.”
“Я до Неба молюсь щогодини.
Там, де він – не прості бої,
Там немає живої місцини.”
“Не одна ти в тривозі цій.”
“Але він… він один в моїм світі.
Я тримаюсь, тримаю стрій…
Хтось же мусить навалу спинити.
Вибір волі – святий завжди.
Волелюбністю змалку з ним схожі…
Боже праведний, відведи
Тінь біди, що стоїть на сторожі.”