З ПОВАГОЮ ДО НІНИ ІВАНІВНИ 514 ПАЛАТА
Ну як же приємно, прийти до лікарні
Й зустріти в ній знову
своїх лікарів.
Таких же спокійних, розумних і гарних.
І віриш у них ти, немов в чаклунів.
Ось Ніна Іванівна , посмішка світла.
Приємна розмова
І спокій в душі.
Поваги і вдячності лікарка гідна.
Ти тільки відверто про все розкажи.
Відчуєш полегшення, навіть повіриш,
Що ти іще зможеш боротись з усім:
Із тим,що турбує, із тим чим хворієш,
За те, що недавно ти в Бога просив.
Ми вдячні за людяність, лікарка наша.
Завжди Ваша щирість приємна для нас.
То хай же життя у Вас буде лиш кращим
У свій особистий сімейний весь час!