Доброго вечора, шановне Панство! Представляю до вашої уваги Листочок Мудрості. Нехай Ваш шлях залишиться лиш Вашим, нехай усі хто у пітьмі - знайдуть дорогу до світла, що живе в серцях.
Перша.
Гроші, це не основне у вашому житті. Це спосіб. Основним є те, на що ви – витрачаєте Гроші.
Друга.
Навчайте своїх дітей керувати фінансами як найшвидше. Ваші знання збережуть вашій дитині десятиліття часу, яке, в свою чергу, витратили ви на розуміння фінансової грамотності.
Третя.
Ніколи не забувайте, що усе, що ви читаєте – написано людьми.
Четверта.
Якщо ви ще й досі не розумієтеся на основах відкладання зароблених коштів, то ні про яке фінансове благополуччя не може йти мова.
П’ята.
Наш Всесвіт має три площини. Вони присутні у всьому і є основою усього що існує.
Наприклад:
Людина існує у трьох площинах, які доречі, рівні між собою у потребах. Цими площинами є: Фізичний світ (довжина), Інтелектуальний світ (ширина), Духовний світ (висота/глибина).
Шоста.
Те, що ви кличете собою, те, що є ви, всередині своєї голови – це електро-магнітне випромінювання усієї нервової системи вашого тіла.
Сьома.
Щоб дізнатися Істину не потрібно нікого слухати. Для цього необхідно знати, що Логікою пояснюються вчинки, а також усе, що слідує за ними.
Восьма.
Ваші бажання є продуктом духовної площини. Вони виникають коли емоції у незадоволеному стані. Незадоволення виникає тоді, коли до вас надходить інформація від інших людей, що вже споживали це бажання, щодо його якості обов’язково зробити життя кращим, а емоційний стан задоволеним.
Дев’ята.
За допомогою Часу вимірюється положення усіх об’єктів Всесвіту через певний період руху. Якщо усе у Всесвіті зупиниться і завмре, то Час перестане бути потрібним.
Майстер Слова.