БУДЕМО РАЗОМ (виконують Олена Білоконь і Олексій Похвала)
Хай пролітають над нами тумани,
Сивою стрічкою стелять стежки,
І закричу я для тебе, щоб знали,
Що найдорожча у світі - це ти.
Вогник любові своїми руками
Я запалю, щоб нести крізь роки.
Наше кохання завжди буде з нами
В небі горіти і в серці цвісти.
Приспів:
-Мій коханий.
-Моя кохана.
Доля з'єднала наші серця.
-Мій коханий.
-Моя кохана.
Будемо разом усе життя.
Ти моя пристань, перша й остання,
І сьогодення моє й майбуття.
Ти пригорнися до мене, кохана,
Ніжно до серця мого, до плеча.
Ти моя доля, надія, бажання,
Пристрасті крила і чари вина.
Хочу в обіймах твоїх до світання
Танути ніжністю твого тепла.
Я поцілую, заколихаю,
В сон поведу там, де райські сади,
Я за тобою, коханий, до краю
Завжди лебідкою буду плевти.
Хай пролітають роки понад нами,
Сивою стрічкою стелять стежки.
Твоє кохання мене зігріває,
А почуттям не підвладні роки.
Зоя Журавка