Ти зраджувала мені з ніґами,
я зраджував тобі із книгами.
Ти зраджувала мені з гумовим,
я зраджував тобі із гумором.
Ти зраджувала мені з млосними,
я зраджував тобі із соснами.
Я зраджував тобі у вересні,
ти зраджувала завжди з вереском.
Були два серця весняними кригами.
Любить — як бігать в берцях за баригами:
це те ще кардіо. Життя не завжди пляж.
Вдягнись нормально, якщо хочеш в bel etage.
Ти зраджувала під колесами,
я зраджував тобі під лезами:
в операційних завжди сонячно,
там сниться дівчина-безсоннячко
і олівці простують стелею.
Ти зрадила, я став пустелею,
і раптом ранки стали ранами,
а каравели — караванами.
Були два серця весняними кригами.
Любить — як бігать в берцях за баригами:
це те ще кардіо. Життя не завжди пляж.
Вдягнись нормально, в нас квитки у bel etage.